goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca derun rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür vadiınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışbilgiş yapabilirsiniz!

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması etkili olmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını sağlamlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Konut dekorasyonu yapılırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir intibak esenlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize imkân tanılamar.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal zerrinsı tercih antrasit gri boya edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik amma aynı zamanda dingin ve içi geniş bir aşhane dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Özel tasarımı sayesinde bir numara oba ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı esenlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasit renk tonları antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve goldfix matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir uyum oluşturmuş olacaktır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde mekân dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği özümleme ederken öbür renklerle dört dörtlük bir düzen muhtevaerisindedir.

Minimalist bir estetik havası evetşatan boş gir rengi var olan renklerle bile kolayca intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page